Wat kost video bellen?

Per licentie betaal je € 15 per maand. Hiermee kun je onbeperkt video bellen en een onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen.

Met hoe veel personen kan ik tegelijkertijd video bellen?

Je kunt video bellen met een onbeperkt aantal personen tegelijkertijd.

Hoe werkt video bellen?

Video bellen werkt heel eenvoudig. Je organiseert een vergadering en stuurt de link naar de deelnemers. Zij klikken vervolgens op de link en nemen deel aan de vergadering. Wil je een demo? Neem dan contact op.

Hoe nodig ik deelnemers uit voor een video gesprek?

Dit doe je door in de meeting manager een vergadering aan te maken. Je kopieert de link van de vergadering en stuurt deze naar de deelnemers. Zij hoeven vervolgens alleen nog maar op de link te klikken.

Moet ik telefonie bij jullie afnemen om te kunnen videobellen?

Nee, dat hoeft niet.

Is video bellen via jullie veilig?

Video bellen met Pulse is super veilig. Omdat we een Nederlandse provider zijn met datacenters in Nederland voldoen we volledig aan de AVG wetgeving.

Kan ik op iedere locatie video bellen?

Overal waar je een internetverbinding hebt kun je video bellen met Pulse.