Referentie

"Gebruiksvriendelijk voor beller én gebruiker"

Robin van Putten Waterweg Woning makelaar
Robin van Putten

Waterweg Woning makelaar

Telefoniste vs. Pulse

“Je hebt het direct zelf ervaren! Ja, dat was ook precies waar wij naar op zoek waren. Voor zowel het makelaarskantoor, de hypotheekshop als onze eventservice geldt dat wij niet altijd op kantoor bereikbaar zijn. Om daar iemand op te zetten is kostbaar, maar we wilden ook niet dat de telefoon niet aangenomen wordt. Óf dat mensen na lang wachten uiteindelijk hoorbaar worden doorverbonden. Dat was voor ons aanleiding om op zoek te gaan naar een systeem waar een vriendelijk welkom, wachtrij, doorverbinden etc. eenvoudig te regelen zijn. Dat vonden wij bij Pulse.”

Later terugluisteren

“Het belplan is makkelijk: alles komt bij mij terecht en als ik na 30 seconden niet opneem, wordt de beller doorverbonden met één van mijn collega’s. Toch ervaart de beller die wachttijd niet, omdat je wordt ontvangen met een welkomstboodschap. Dat vind ik mooi. Een ander groot voordeel vind ik de opname functie. Ik ben veel onderweg en ben dan niet altijd in de gelegenheid om afspraken direct te noteren. Met deze functie kan ik het op een later moment altijd terugluisteren; ideaal. Tot slot vind ik het gemak, waarmee je door kunt schakelen echt een meerwaarde. Ben ik onverhoopt niet op kantoor, dan kan ik vanuit de app eenvoudig de doorschakel functie activeren. Dan ben ik binnen no-time weer goed bereikbaar.”

Binnen één dag aangesloten

“Over de prijs-kwaliteit ben ik heel tevreden. De prijs is goed. Sterker nog: na kort onderzoek, bleken ze toch echt de voordeligste te zijn. En de kwaliteit vind ik super. Het systeem is overzichtelijk en werkt heel gemakkelijk. De service is ook dik in orde. Toen ik mijn andere bedrijf ook onder wilde brengen, had ik binnen één dag een nieuwe simkaart in huis en was de rest ook geregeld. Echt top!”

Meer referenties

"Moderne technieken, goede koppelingen en eenvoudig in gebruik: dat is Pulse."

Jelle Meijer 12GO Biking
Jelle Meijer

12GO Biking

Lees referentie

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark Smulders De Vinq
Mark Smulders

De Vinq

Lees referentie