Referentie

"Moderne technieken, goede koppelingen en eenvoudig in gebruik: dat is Pulse."

Jelle Meijer 12GO Biking
Jelle Meijer

12GO Biking

Tussen wal en schip

“Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het was eigenlijk óf software die mij het gevoel gaf uit de tijd van Windows ’98 te komen, óf software die zo uitgebreid, luxe en prijzig is dat het voor ons te hoog gegrepen was. Wij zaten echt een beetje tussen wal en het schip. Toch wilde ik graag moderne technieken in combinatie met gebruiksvriendelijkheid.”

Rapportage en stuurinformatie

Uiteindelijk maakte Jelle de keuze voor een leverancier die uiteindelijk niet goed beviel. De gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid lieten te wensen over. “Voor mij was het belangrijk dat ik duidelijke, persoonsgebonden rapportages kon draaien. Dat ik stuurinformatie kreeg om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dat de software gekoppeld kon worden aan Zoho.”

Beste telefoniesysteem

“In juni 2021 ben ik overgestapt naar Pulse en ondanks dat het nog maar kort is, ben ik enorm tevreden. Ik durf zelfs te stellen dat dit het beste telefoniesysteem is, dat wij ons kunnen wensen. Er is een koppeling gemaakt met Zoho, waardoor ik op elk moment rapportages kan maken. Er kan gestreamd worden naar een livescherm en de gebruiksvriendelijkheid is top.”

Meer referenties

"Gebruiksvriendelijk voor beller én gebruiker"

Robin van Putten Waterweg Woning makelaar
Robin van Putten

Waterweg Woning makelaar

Lees referentie

"Korte lijnen en geen loze beloftes"

Mark Smulders De Vinq
Mark Smulders

De Vinq

Lees referentie