Over ons

Pulse. Jouw nieuwe telefonieplatform.

Pulse is ICT, telefonie en innovatie in één pakket. Dat is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Ralf Mens heeft ruim 20 jaar ervaring in zakelijke telefonie. In 2020 ontmoette hij Sander Schoenmaker. Met ruim 20 jaar ervaring in de automatisering bleken zij de perfecte verbinding te zijn. Met als gevolg een nieuw bedrijf: Pulse!

Geen vaste contracten of kleine lettertje

Pulse denkt graag mee met de moderne ondernemer. Geen vaste contracten, geen kleine lettertjes, maar gewoon: what you see is what you get. Letterlijk. Zo vinden wij het heel normaal om alle nieuwe updates direct met iedereen te delen. Voor de prijs die je van ons gewend bent. Wij rekenen graag af met de stokoude principes dat voor ieder nieuw idee betaald moet worden. In de basis bieden wij dus zakelijke telefonie, maar dan beter geregeld.

Eerste maand van ons

Klinkt goed? Dat is het ook. Sterker nog: we zijn zo overtuigd van het complete pakket dat we de uitdaging graag aangaan. Probeer het zelf een maand uit. Die krijg je van ons. Daarna net zo enthousiast als wij zijn? Dan zit je nog steeds goed, want vanaf € 6,25 per gebruiker per maand krijg je álle functies van ons innovatieve telefonieplatform. 

 

Neem dan contact op!

Overstappen?

Bereken je kosten

Ontvang dezelfde dag nog jouw persoonlijke offerte!