Nieuws

Startend ondernemer? Kies voor een vast nummer!

Als startend ondernemer moet je met veel dingen rekening houden. Een website, social media en een KvK-inschrijving. Het zijn een aantal van de vele dingen om rekening mee te houden. Wij merken dat veel startende ondernemers niet stil staan bij een goede telefonische bereikbaarheid. Misschien zegt de slogan 'een beller is sneller' je wel iets. Het is ook echt zo, de telefoon is nog steeds het meest gebruikte communicatiemiddel. Een vast nummer helpt jou als ondernemer om optimaal bereikbaar te zijn.

Belang van een goede bereikbaarheid

Het belang van goede telefonische bereikbaarheid is ontzettend belangrijk. Als startend ondernemer denk je er niet altijd over na, maar voor een potentiële klant is niets zo eenvoudig als bellen. Waarom? De klant krijgt direct antwoord op zijn vraag. Hiermee vergroot je de verkoopkans. Je straalt vertrouwen uit. Uiteindelijk wil je als ondernemer natuurlijk maar één ding: Omzet, door een goede telefonische bereikbaarheid vergroot je dus je kansen op omzet. Je komt hierdoor ook nog eens professioneel over.

Voordelen van een vast nummer

✓ Professionele uitstralingJe kunt er natuurlijk voor kiezen om je mobiele nummer te gebruiken. Maar als jij op zoek bent naar een bedrijf, bel je dan eerder een 06 nummer of een vast nummer? Zoals een landelijk 085-nummer of een regionaal nummer. Zoals bijvoorbeeld 076 in Breda, 010 in Rotterdam en 020 in Amsterdam. Een vast nummer straalt vertrouwen uit.

✓ Een vast nummer komt binnen op je telefooncentrale bij ons in de cloud. Daarmee bepaal je zelf wanneer je wel en niet bereikbaar wilt zijn. Zo voorkom je dat je dag en nacht gestoord kunt worden door klanten, wat wel het geval is wanneer je je 06-nummer gebruikt.

✓ De kosten! Je klanten bellen dus tegen regionaal tarief naar jouw bedrijf.

✓ Je kunt zelf eenvoudig bepalen op welk toestel een binnenkomende oproep binnenkomt. Je kunt een oproep op een vast toestel of mobiel binnen laten komen.

Meer nieuws

De Nokia 3310 is twintig jaar oud!

Wie kent hem niet: de legendarische Nokia 3310?! Vandaag viert het ...

Lees verder

Inzicht over al je gespreksstatistieken: gebruik het Pulse wallboard!

Ontvang je veel binnenkomende oproepen? Wil je zien wat de gemiddel...

Lees verder

Thuis optimaal bereikbaar zijn? Zo geregeld met Pulse!

Op dit moment werkt bijna heel Nederland thuis. De reden hiervan ka...

Lees verder